Užkandis prie vyno receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandis prie vyno


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2732 kcal

2 svogūnai,
1 valg. š. lydytų riebalų,
500 g raugintų kopūstų,
1 stiklinė Mpzelio vyno,
4 šonkauliukai,
kelios kadagio uogos,
2 laurų lapai,
500 g miltingų bulvių,
druskos,
1/8 l pieno,
100 g rūkytų lašinių.


GAMINIMAS:

Vieną svogūną nulupkite, stambiai supjaustykite ir pakepkite riebaluose keptuve. Raugintus kopūstus lengvai nususnkite ir taip pat pakepkite keptuve. Užpilkite vynu. Sudėkite nuplautus ir apsausintus šonkaulius ant kopūstų. Paberkite kadagių uogų ir laurų lapų ir pridengę patroškinkite ant mažos ugnies.

Bulves nuskuskite, supjaustykite gabaliukais ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Bulves nukoškite ir, įpylę karšto pieno, sugrūskite košę. lašinius supjaustykite kubeliais, nulupkite antrąjį svogūną ir susmulkinkite.

Šonkaulius nuimkite nuo kopūstų. Ant jų dėkite bulvių košę ir sumaišykite. Dabar vėl sudėkite šonkaulius. Lašinukus ir svogūnus paskrudinkite ir užberkite ant šonkaulių. Karštą patiekalą neškite ant stalo. Neužmirškite sauso vyno.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668