Energetinė vertė: 2440 kcal
D a r ž o v i ų ragu:
1 svogūnas,
200 g morkų,
200 g kaliaropių,
200 g cukinijų,
30 g sviesto arba margarino,
druskos,
baltųjų pipirų,
150 g Crėme fraiche.
S k r e b u č i a i:
10 vidutinio dydžio nebirių bulvių,
druskos,
baltųjų pipirų,
100 g anties taukų.
GAMINIMAS:
Daržovių ragu: nulupkite svogūnus, perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais. Morkas nuskuskite, kaliaropes nulupkite, nupjaukite cukinijų galus. Viską supjaustykite smulkiais rėžiukais. Sviestą arba margariną pakaitinkite keptuve, pakepinkite jame daržoves, pabarstykite druska ir pipirais.
Sudėkite Crėme fraiche ir ant vidutinės ugnies užvirkite. Bulves nuplaukite, nuskuskite ir stambiai sutarkuokite (burokine tarka). Pabarstykite druska ir pipirais. Anties taukus ištirpinkite keptuvėje ir ant vidutinės ugnies iškepkite maždaug per 10 minučių mažus plokščius bulvinius skrebučius.
Iškeptus padėkite šiltai. Tarp dviejų skrebučių įterpkite daržovių ragu ir neškite ant stalo.