Energetinė vertė: 1440 kcal
500 g vidutinio dydžio nebirių bulvių,
4 vidutinio dydžio svogūnai,
3 porai,
250 g Liono dešros,
1/4-1/2 l karšto daržovių sultinio (pagal skonį),
druskos,
juodųjų pipirų,
1 ryšulėlis svogūnų laiškų.
GAMINIMAS:
Bulves nuskuskite, nuplaukite ir perpjaukite pusiau. Verdančiame vandenyje pavirkite maždaug 10 minučių; bulvės turi būti dar šiek tiek kietos. Nukoškite ir supjaustykite ne per daug plonais griežinėliais. Svogūnus nulupkite, porus nuvalykite ir nuplaukite, dešrą nulupkite ir viską supjaustykite 1/2 cm storio griežinėliais.
Visus produktus sudėkite į vieną didelį puodą, gerai išmaišykite, užpilkite karštu daržovių sultiniu ir patroškinkite daržoves maždaug 30 minučių. Pabarstykite druska ir pipirais. Svogūnų laiškus nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite, pabarstykite jais sriubą ir neškite ant stalo.