Keptas paštetas su alumi receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas paštetas su alumi


INGREDIENTAI:

200 g veršiuko kepenėlių,
200 g jautienos,
200 g kiaulienos,
150 g lašinukų,
0,5 l alaus,
1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
4 džiovinti grybai,
2 bandelės,
3 kiaušiniai,
1 šaukštas mairūno,
0,5 šaukštelio maltų kmynų,
0,5 šaukštelio pipirų,
truputis druskos.


GAMINIMAS:

Kepenėles, mėsą ir lašinukus užpilkite alumi, įdėkite svogūną, česnaką, išmirkytus grybus ir virkite, kol visiškai išgaruos alus. Tada viską 3 kartus permalkite mėsmale kartu su bandelėmis. Masę paskaninkite mairūnu, druska, pipirais ir kmynais, įmuškite kiaušinius ir kruopščiai išminkykite.

Jeigu pašteto masė per skystą, galima įdėti truputį bulvių krakmolo. Masę sukrėskite į riebalais pateptą karščiui atsparų indą. Jį įstatykite į didesnį indą su vandeniu taip, kad apsemtų pašteto indą iki pusės. Kepkite 220 laipsnių karščio temperatūros orkaitėje apie 1,5 val. Kepdami indą nuolat papildykite vandens.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668