1 kg karšio,
prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių),
prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė),
1 citrina,
druskos,
1/2 stiklinės tarkuotų krienų,
2 šaukštai grietinės,
kietai virtas kiaušinis.
GAMINIMAS:
Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pušy valandos. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu ir užvirinami, į juos sudedami žuvies gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15 min.
Išvirto karšio gabalai dedami į pašildytą pusdubenį, apdedami tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomi kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie jo duodama bulvių, ryžių ar žirnių košės, žalių daržovių salotų.