Virtas karšis (supjaustytas) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtas karšis (supjaustytas)


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

1 kg karšio,
prieskonių (pipirų, lauro lapelis, gvazdikėlių),
prieskoninių daržovių (morka, svogūnas, salieras, petražolė),
1 citrina,
druskos,
1/2 stiklinės tarkuotų krienų,
2 šaukštai grietinės,
kietai virtas kiaušinis.

GAMINIMAS:

Nuvalytas karšis supjaustomas gabalais, pašlakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pušy valandos. Prieskoninės daržovės ir prieskoniai užpilami vandeniu ir užvirinami, į juos sudedami žuvies gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15 min.

Išvirto karšio gabalai dedami į pašildytą pusdubenį, apdedami tarkuotais krienais, sumaišytais su grietine, pabarstomi kapotu kietai virtu kiaušiniu. Prie jo duodama bulvių, ryžių ar žirnių košės, žalių daržovių salotų.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668