Rūkytų upėtakių mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rūkytų upėtakių mišrainė


INGREDIENTAI:

500 g rūkytų upėtakių,
200 g obuolių,
200 g marinuotų agurkų,
poras,
1/2 citrinos,
100 ml majonezo,
maltų pipirų,
šaukštas smulkintų petražolių,
druskos,
cukraus.


GAMINIMAS:

Upėtakius nulupkite, išrinkite kaulus ir susmulkinkite. Nuluptus obuolius ir marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite porus, išspauskite citrinų sultis. Į dubenį suberkite upėtakius, obuolius ir agurkus, porus.

Pasūdykite, gardinkite pipirais, cukrumi, citrinų sultimis, supilkite majonezą ir kruopščiai išmaišykite. Mišrainę pabarstykite smulkintomis petražolėmis ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668