Kepta kalakutiena su raudonuoju padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepta kalakutiena su raudonuoju padažu


INGREDIENTAI:

12 gabalėlių kalakutienos,
24 šalavijų lapai,
150 g rūkytos karkos,
6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
maltų pipirų,
300 g makaronų.

P a d a ž u i:
3 svogūnai,
česnako skiltelė,
100 ml pomidorų padažo,
200 ml daržovių sultinio,
200 ml grietinėlės,
cukraus,
krakmolo,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Kalakutienos gabaliukus išmuškite, pabarstykite pipirais, ant kiekvieno dėkite po 2 šalavijų lapelius ir griežinėlį karkos. Kalakutieną su karka kepkite aliejuje 3 minutes. Apverskite ir kepkite dar 3 minutes. Makaronus išvirkite. Padažui susmulkinkite svogūnus, česnaką ir pakepinkite likusiame aliejuje.

Į padažą supilkite sultinį, pomidorų padažą ir grietinėlę. Šiek tiek pavirkite, pabarstykite druska, pipirais ir cukrumi. Nedideliame kiekyje vandens ištirpinkite krakmolą ir supilkite į padažą. Virtus makaronus sudėkite į lėkštes prie kalakutienos ir užpilkite raudonuoju padažu. Patiekalą puoškite pomidoriukais ir šalavijų lapeliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668