4 vištų krūtinėlių filė gabaliukai,
400 g grybų,
200 g špinatų,
100 ml aliejaus,
2 morkos,
6 svogūnų laiškai,
3 česnakų skiltelės,
100 g maltų džiūvėsėlių,
50 g kietojo sūrio,
1/2 stiklinės chereso,
maltų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Užpilkite mėsą cheresu ir palaikykite 3 valandas. Susmulkinkite špinatus, sukapotus česnakus, smulkiai supjaustytus grybus, svogūnų laiškus ir tarkuotas morkas apkepkite aliejuje, įberkite druskos ir pipirų. Kepkite 10 minučių.
Kiekviename mėsos gabalėlyje įpjaukite "kišenėlę", prikimškite ją grybų ir daržovių, įpjovos kraštus susmeikite mediniais smeigtukais. Džiūvėsėlius sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu. Įdarytas krūtinėles pasūdykite , apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje. Prieš tiekdami į stalą ištraukite smeigtukus.