Gardžiosios vištų krūtinėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Gardžiosios vištų krūtinėlės


INGREDIENTAI:

4 vištų krūtinėlių filė gabaliukai,
400 g grybų,
200 g špinatų,
100 ml aliejaus,
2 morkos,
6 svogūnų laiškai,
3 česnakų skiltelės,
100 g maltų džiūvėsėlių,
50 g kietojo sūrio,
1/2 stiklinės chereso,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Užpilkite mėsą cheresu ir palaikykite 3 valandas. Susmulkinkite špinatus, sukapotus česnakus, smulkiai supjaustytus grybus, svogūnų laiškus ir tarkuotas morkas apkepkite aliejuje, įberkite druskos ir pipirų. Kepkite 10 minučių.

Kiekviename mėsos gabalėlyje įpjaukite "kišenėlę", prikimškite ją grybų ir daržovių, įpjovos kraštus susmeikite mediniais smeigtukais. Džiūvėsėlius sumaišykite su smulkiai tarkuotu sūriu. Įdarytas krūtinėles pasūdykite , apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje. Prieš tiekdami į stalą ištraukite smeigtukus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668