1 kg kalakutienos filė,
šaukštas sojų padažo,
šaukštas citrinų sulčių,
druskos,
šviežiai grūstų pipirų.
P a d a ž u i:
2 šaukštai agurklių,
2 šaukštai pipirnių,
2 šaukštai petražolių,
2 šaukštai krapų,
2 šaukštai svogūnų laiškų,
2 šaukštai špinatų,
2 šaukštai rūgštynių,
svogūnas,
kiaušinis,
stiklinė grietinės,
šaukštelis garstyčių,
1/2 šaukštelio druskos,
cukraus,
100 ml majonezo,
2 šaukštai citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Kalakutieną supjaustykite kepsneliais, gardinkite sojų padažu, citrinų sultimis, prieskoniniais ir iškepkite ant grotelių arba keptuvėje. Gaminkite padažą. Kiaušinį kietai išvirkite ir nulupkite. Visus produktus gerai susmulkinkite plaktuvu. Kalakutieną tiekite su skrudintomis bulvėmis ir žaliuoju padažu.