Troškintos kepenėlės receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškintos kepenėlės


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

500 g kiaulių kepenų,
100 g lašinių,
100 g raugintų agurkų,
125 ml jautienos sultinio,
4 česnakų skiltelės,
druskos,
pipirų.

GAMINIMAS:

Nuo kepenų pašalinkite plėveles, mėsą lengvai išmuškite ir supjaustykite gabalėliais. Lašinukus pasmulkinkite ir pakepinkite su kepenimis. Raugintus agurkus nulupkite, pašalinkite sėklas ir supjaustykite griežinėliais.

Sudėkite juos prie kepenėlių ir truputį patroškinkite. Supilkite sultinį, sudėkite česnakus ir troškinkite. Tiekite su svogūnų laiškais pabarstytomis virtomis bulvėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668