Virtas lynas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtas lynas


INGREDIENTAI:

1kg lyno,
prieskonių (kvepiančiųjų pipirų, lauro lapelių),
prieskoninių daržovių (svogūnas, morka, petražolė, salieras),
druskos,
truputis rūgšties,
1 stiklinė krienų padažo (žiūrėti "Padažai").


GAMINIMAS:

Nuvalytas ir nuplautas lynas supjaustomas (galima ir nepjaustyti) gabalais, sudedamas į puodą (ant puodo dugno dedama nupjauta galva, uodega), suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės, užpilama karštu pasūdytu ir parūgštintu vandeniu, kad vos apsemtų, ir, neuždengus puodo, iš lengvo užvirinama. Verdama 15—20 min. Patiekiama su virtomis bulvėmis ir karštu krienų padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668