Dešrelės aluje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Dešrelės aluje


INGREDIENTAI:

300 g dešrelių,
1 stiklinė alaus,
200 g raugintų kopūstų.


GAMINIMAS:

Dešreles sudėkite į indą ir užpilkite jas alumi. Indą uždenkite ir užvirkite ant stiprios ugnies. Paskui ugnį sumažinkite iki vidutinės ir patroškinkite dar 8-10 minučių, kad dešrelės stipriai įkaistų. Po to sudėkite nuspaustus raugintus kopūstus, uždenkite ir leiskite pastovėti maždaug 5 minutes. Karštas dešreles su kopūstais tinka patiekti su karštomis bandelėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668