Aluje ar giroje virti vėžiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aluje ar giroje virti vėžiai


INGREDIENTAI:

12 vėžių,
1/2 šaukšto druskos,
2 litrai alaus,
1-2 stiklinės vandens,
6 pipirų žirneliai,
1 lauro lapelis.


GAMINIMAS:

Vandenį su prieskoniais užvirkite, supilkite alų ir, kai šis užvirs, sudėkite vėžius. Virkite 7-10 minučių. Virtus dar karštus vėžius patiekite sriubos vazoje ar salotinėje, užpylę juos alumi, kuriame vėžiai virė. Vėžius taip pat galima virti ir vandeniu nepraskiestoje giroje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668