8 omarų uodegos,
1 kiaušinio baltymas,
0,5 arbatinio šaukštelio druskos,
2 šaukštai kukurūzų miltų,
30 g šviežio imbiero,
2 šaukštai arachių aliejaus (jį galima pakeisti ir augaliniu),
2 čili pipirų ankštys,
3 česnako skiltelės,
vištienos sultinio.
GAMINIMAS:
Iš kiauto ištraukite omarų mėsą. Pašalinkite tamsias dalis išilgai stuburo. Nedideliais gabalėliais išilgai stuburo. Nedideliais gabalėliais išilgai supjaustykite mėsą, gausiai pasūdykite. Miltus sumaišykite su kaiušinio baltymu ir šioje tešloje apvoliokite omarų gabalėlius.
Nulupkite česnaką ir imbiero šaknį, supjaustykite šiaudeliais. Paimkite didelę keptuvę, ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite omaro gabalėlius. Kepkite 2-3 minutes, periodiškai pavartydami. Po to iš keptuvės išpilkite aliejų, o vietoj jo įkaitinkite sultinį, pridėkite česnako, imbiero, čili, užvirkite ir šiuo skysčiu apipilkite omarą. Patiekite prie bet kurios rūšies alaus.
Šis patiekalas ypač gerbiamas Japonijoje. Jo duoda prieš sumo imtynes. Sunkiasvoriai sumo imtynininkai suvalgo šį patiekalą ir užgeria didžiuliu kiekiu alaus.