Sumo imtynininko užkandis (Japonija) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sumo imtynininko užkandis (Japonija)


INGREDIENTAI:

8 omarų uodegos,
1 kiaušinio baltymas,
0,5 arbatinio šaukštelio druskos,
2 šaukštai kukurūzų miltų,
30 g šviežio imbiero,
2 šaukštai arachių aliejaus (jį galima pakeisti ir augaliniu),
2 čili pipirų ankštys,
3 česnako skiltelės,
vištienos sultinio.


GAMINIMAS:

Iš kiauto ištraukite omarų mėsą. Pašalinkite tamsias dalis išilgai stuburo. Nedideliais gabalėliais išilgai stuburo. Nedideliais gabalėliais išilgai supjaustykite mėsą, gausiai pasūdykite. Miltus sumaišykite su kaiušinio baltymu ir šioje tešloje apvoliokite omarų gabalėlius.

Nulupkite česnaką ir imbiero šaknį, supjaustykite šiaudeliais. Paimkite didelę keptuvę, ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų, sudėkite omaro gabalėlius. Kepkite 2-3 minutes, periodiškai pavartydami. Po to iš keptuvės išpilkite aliejų, o vietoj jo įkaitinkite sultinį, pridėkite česnako, imbiero, čili, užvirkite ir šiuo skysčiu apipilkite omarą. Patiekite prie bet kurios rūšies alaus.

Šis patiekalas ypač gerbiamas Japonijoje. Jo duoda prieš sumo imtynes. Sunkiasvoriai sumo imtynininkai suvalgo šį patiekalą ir užgeria didžiuliu kiekiu alaus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668