Krevetės su kailinėliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevetės su kailinėliais


INGREDIENTAI:

500g šaldytų krevečių,
1 kiaušinis,
1/2 stiklinės vandens,
1 arbatinis šaukštelis druskos,
1/3 stiklinės miltų,
1/3 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
3-4 šaukštai sviesto ar augalinio aliejaus.


GAMINIMAS:

Išlukštenkite krevetes. Kiaušinį sumaišykite su vandeniu ir druska. Krevečių mėsą sudrėkinkite šiame mišinyje.

Po to apvoliokite miltuose, o galiausiai-maltuose džiūvėsėliuose. Keokite keptuvėje, kol susiformuos rausva plutelė. Į stalą patiekite karštas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668