4-4,5 l vandens,
500 g vištienos arba kiaulienos,
1 stiklinė pupelių,
1 vidutinio dydžio burokas,
700-800 g bulvių,
200 g kopūstų,
0,5 l pomidorų sulčių,
2 saldieji pipirai,
1 svogūnas,
2 šaukštai riebalų,
1 šaukštas kečupo,
3 šaukštai naminės grietinės,
druskos pagal skonį,
krapų,
petražolių,
2-3 lauro lapeliai.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite porcijomis ir virkite su pupelėmis 30 min. Plonais šiaudeliais supjaustykite buroką, sudėkite į verdantį sultinį. Po 10 min. sudėkite kubeliais supjaustytas bulves. Virkite ant silpnos ugnies, kol mėsa ir pupelės suminkštės, po to į barščius sudėkite smulkiai supjaustytą kopūstą.
Sudėkite saldųjį pipirą, susmulkintus žalumynus, lauro lapelius. Supilkite pomidorų sultis. Kol verda kopūstai, keptuvėje kartu su kečupu ir grietine apkepkite svogūną. Supilkite į puodą, pagardinkite druska ir ant silpnos ugnies virkite 7-10 min.