Ryžių ir mėsos apkepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių ir mėsos apkepėlė


INGREDIENTAI:

1 stiklinė ryžių,
3,5 stiklinės vandens,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai sviesto arba margarino,
1 šaukštas džiūvėsėlių,
30 g sūrio,
druskos pagal skonį.

F a r š a s:
600 g mėsos be kaulų,
2 svogūnai,
2 šaukštai sviesto,
druskos,
žalumynų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Išvirkite ryžių košę, atšaldykite, sudėkite žalius kiaušinius, sviestą arba margariną ir išmaišykite. Mėsą sumalkite mėsmale ir pakepinkite keptuvėje retkarčiais pamaišant. Atskirai apkepkite svogūnus, sumaišykite su malta mėsa ir dar kartą sumalkite mėsmale.

Įpilkite truputį sultinio arba virinto vandens, įberkite žalumynų, pasūdykite ir išmaišykite. Dalį košės sudėkite į taukais išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą skardą. Ant jos dėkite mėsos faršo, po to košės, dar sluoksnį faršo ir vėl košės.Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668