1 šaukštas alyvuogių arba augalinio aliejaus,
3 smulkiai supjaustyti svogūnų laiškai,
2 nedidelės kubeliais supjaustytos morkos,
druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
1/8 arbatinio šaukštelio malto cinamono,
400 ml vištienos sultinio,
175 kuskuso,
1/2 arbatinio šaukštelio tarkuotos apelsino žievelės (pageidautina).
GAMINIMAS:
3 l tūrio keptuvėje ant vidutinio karštumo ugnies įkaitinkite aliejų. Sudėkite svogūnų laiškus, morkas, 1/4 arbatinio šaukštelio druskos ir 1/4 arbatinio šaukštelio pipirų. Skrudinkite dažnai pamaišydami, kol daržovės minkštai apskrus. Apibarstykite cinamonu.
Į daržovių masę, maišydami mediniu šaukštu, supilkite sultinį. Palaikykite ant kaitrios ugnies, kol užvirs. Tada dėkite kuskusą, gerai išmaišykite. Uždenkite keptuvę ir nukelkite nuo ugnies. Leiskite pastovėti 5 min. Kuskusą išmaišykite šakute. Pagal skonį apibarstykite sutarkuota apelsino žievele.