Viduržemio jūros žuvies guliašas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Viduržemio jūros žuvies guliašas


INGREDIENTAI:

2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 smulkiai supjaustyti maži raudonieji svogūnai,
1 išilgai juostelėmis supjaustytas raudonasis pipiras,
1 smulkiai supjaustytas svogūnas,
2 skiltelės česnako,
800 g konservuotų pomidorų,
1 šaukštas pomodorų pastos,
200 ml sauso baltojo vyno,
700 g gabalėliais supjaustytos baltosios žuvies filė (pavyzdžiui, menkės, oto),
200 g nuvalytų ir išvirtų tigrinių krevečių,
125 g alyvuogių,
petražolių papuošti.


GAMINIMAS:

Dideliame sunkiame puode išlydykite sviestą. Sudėkite svogūnus, pipirus, česnaką ir maišant 10 min. kepinkite ant nedidelės ugnies. Sudėkite pomidorus, pomidorų pastą, supilkite baltąjį vyną, pagardinkite druska, pipirais.

Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir neuždengtą troškinkite 15 min. Į puodą sudėkite žuvį ir troškinkite 5 min. Suberkite alyvuoges, krevetes ir dar 3 min. patroškinkite. Petražolėmis papuoštą guliašą patiekite su karšta duona gruzdančia plutele.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668