200 g krabų lazdelių,
100 g brandinto sūrio,
šviežių svogūnų laiškų arba petražolių,
3 kiaušiniai,
2 skiltelės česnako,
prieskoninių žolelių,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Susmulkinkite krabų lazdeles, išspauskite česnaką, suberkite smulkiai kapotus svogūnų laiškus arba petražoles. Stambia trintuve sutrinkite brandintą sūrį. Dubenyje suplakite kiaušinius, įmaišykite tarkuotą sūrį ir smulkintas krabų lazdeles, viską pagardinkite priskoninėmis žolelėmis.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, šaukštu suformuokite nedidelius blynelius. Aptepkite juos iš abiejų pusių. Patiekite krabų lazdelių ir sūrio blynelius su majonezo padažu ir šviežiomis arba marinuotomis daržovėmis.