4 ruginės bandelės,
200 g konservuotų tunų savose sultyse,
2 kiaušiniai,
2 pomidorai,
mėlynasis svogūnas,
šviežių salotų,
juodųjų alyvuogių be kauliukų,
citrinų sulčių,
alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Kietai išvirkite kiaušinius, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Nuvarvinkite tunus, susmulkinkite šakute, įmaišykite smulkiai pjaustytą svogūną, pasūdykite, pagardinkite, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, išmaišykite. Perpjaukite bandeles, vidine puse jas trumpai apskrudinkite sausoje keptuvėje.
Ant vienos bandelės pusės uždėkite salotos lapų, pomidorų griežinėlių, šaukštą tunų su svogūnais, kelis kiaušinių griežinėlius ir pjaustytų alyvuogių, užvožkite likusia bandelės puse.