800 g jautienos,
4 šaukštai taukų (augalinio aliejaus,
4 dideli svogūnai (galima daugiau),
2 šaukštai miltų,
100 g grietinės,
druskos,
maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite patiekiamais gabalėliais, išmuškite ir kepkite tol, kol susidarys rausva plutelė. Svogūnus supjaustykite žiedeliais, pakepinkite. Į puodą sudėkite mėsą, svogūnus, supilkite riebalus iš keptuvės, truputį atskieskite karštu vandeniu, įdėkite druskos, pipirų, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant nedidelės ugnies.
Miltus išmaišykite grietinėje ir, kai mėsa jau bus gera, supilkite į puodą, įmaišykite ir leiskite užvirti. Patiekite giliame inde. Garnyrui tiktų virtos bulvės.