Česnakinė lazanija receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Česnakinė lazanija


INGREDIENTAI:

150 g graikinių riešutų,
60 g smulkiai supjaustyto česnako,
100 g džiūvėsėlių,
100 ml alyvuogių aliejaus,
300 g šviežių lazanijos lakštų,
75 g sviesto,
tarkuoto parmezano sūrio.


GAMINIMAS:

Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių karščio temperatūros. Graikinius riešutus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 5 min., nupilkite ir išlukštenkite. Virtuviniu kombainu dubenėlyje kartu sutrinkite riešutus, česnaką ir džiūvėsėlius. Į gautą masę supilkite alyvuogių aliejų ir trinkite tol, kol masė pasidarys vientisa. Paskaninkite druska, pipirais.

Makaronų lakštus ivirkite, bet nepervirkite. Juos sudėkite į sviestu išteptą skrdą. Ant makaronų tepkite truputį padažo, truputį sviesto ir pabarstykite trupučiu parmezano sūrio. Kepkite 15 min. ir patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668