P r o d u k t a i:
burokėliai,
bulvės,
morkos,
petražolės,
krapai,
svogūnų laiškai,
ropiniai svogūnai,
rūgštynės,
miltai,
augalinis aliejus,
virti kiaušiniai,
grietinė,
lauro lapeliai,
druska,
pipirai,
karosai,
mėsos arba vištienos sultinys.
GAMINIMAS:
Produktų kiekis priklauso nuo valgančiųjų skaičiaus ir jų skonio. Karosus (geriau imti nedidelius, antraip bus problemų su smulkiais kaulais) nuvalykite, nuplaukite, pavoliokite miltuose ir apkepkite augaliniame aliejuje. Išimkite kaulus.
Burokėlius ir svogūnus supjaustykite šiaudeliais. Burokėlių pjūviuose turi matytis skirtingų spalvų žiedeliai. Į verdantį sultinį sudėkite supjaustytas bulves, truputį pavirkite, sudėkite paruoštus burokėlius su svogūnais, karosų mėsą be kaulų.
Barščius virkite tol, kol išvirs. Likus 5-10 min. iki virimo pabaigos sudėkite supjaustytus rūgštynių lapus, petražoles, krapus, paskaninkite prieskoniais. Į lėkštes įdėkite supjaustytų virtų kiaušinių.