Vištiena su vyno padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su vyno padažu


INGREDIENTAI:

8 kiaulienos šoninės griežinėlių,
1 svogūno,
2 vištienos krūtinėlių,
2 šaukštų miltų,
2 česnakų skiltelių,
200 ml baltojo vyno,
400 g trintų konservuotų pomidorų,
1 mėsos sultinio kubelio,
200 g pievagrybių Vorčesterio padažo,
žiupsnelio kapotų petražolių.


GAMINIMAS:

Susmulkinkite šoninę ir vištienos filė. Supjaustykite svogūną. Kiaulienos gabaliukus porą minučių pakepinkite puode su svogūnu. Pridėkite susmulkintas česnako skilteles ir pakepinkite dar vieną minutę. Vištienos gabaliukus pavoliokite miltuose, sudėkite į puodą ir kaitinkite 3-4 minutes.

Primažinkite temperatūrą ir supilkite vyną, sudėkite pomidorus ir sutrupintą sultinio kubelį. Troškinkite vidutinėje temperatūroje 35 minutes. Sumeskite pievagrybių griežinėlius, Vorčesterio padažą ir kapotas petražoles, patroškinkite dar 3-4 minutes. Patiekite su bulvių koše arba virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668