1 morkos,
2 mažų svogūnų,
1 poro,
2 šaukštų aliejaus,
1200 ml vandens,
1 raudonos paprikos,
1 geltonos paprikos,
1 aitriosios paprikos ankšties,
2 didelių pomidorų,
0,5 šaukštelio druskos,
1 šaukštelio cukraus,
4 šaukštų pomidoro padažo,
2 šaukštelių sojų padažo,
2 šaukštelių citrinų sulčių.
GAMINIMAS:
Morką ir svogūnus supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą (prieš tai jame įkaitinkite aliejų), patroškinkite. Tada įmeskite griežinėliais supjaustytą porą. Kopūstą supjaustykite plonomis juostelėmis, iš aitriosios paprikos išimkite sėklas, supjaustykite ir sudėkite į puodą. Kaitinkite dar kelias minutes. Supilkite vandenį, virkite apie 10 minučių.
Kol virs, iš paprikų išimkite sėklas, supjaustykite kubeliais. Susmulkinkite pomidorus ir rūkytą dešrą. Keptuvėje truputį pakepinkite dešrą. Kai sriuba pavirs 10 minučių, į puodą sudėkite paprikas ir pomidorus. Virkite dar 10-15 minučių. Į sriubą galite įtrupinti 2 sultinio kubelius. Tada sudėkite rūkytą dešrą, su vandeniu sumaišytą pomidorų padažą, cukrų, citrinų sultis, sojų padažą. Jeigu reikia, įberkite druskos. Sriubą virkite dar kelias minutes.