apie 500-600 g jautienos kumpio ar išpjovos, supjaustytos į 4-5 gabalus,
4 galvučių svogūnų,
2 paprikų.
M a r i n a t u i:
50 ml silpno acto,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų skysto medaus,
2 šaukštų prieskonių su aitriosiomis paprikomis.
GAMINIMAS:
Visus marinato komponentus sumaišykite, į jį sudėkite mėsos gabalus ir marinuokite nemažiau nei 24 valandas. Mėsą kepkite kepsninėje, nuolat palaistydami marinatu. Svogūnus supjaustykite griežinėliais, paprikas-šiaudeliais.
Svogūnus apkepkite aliejuje, tada supilkite likusį marinatą, sudėkite paprikas ir kelias minutes patroškinkite. Tortilijas suvyniokite į foliją ir pašildykite kepsninėje. Mėsą supjaustykite plonomis juostelėmis ir kartu su svogūnų bei paprikų mišiniu dėkite ant tortilijų, suvyniokite ir tiekite su mėgstamu padažu.