10-12 lapelių ryžių paplotėlių.
Į d a r u i:
apie 100 g virtos kiaulienos,
100 g virtos vištienos,
2 šaukštų marinuoto imbiero,
kelių šaukštelių sezamo sėklų,
saujos baltųjų kiniškų grybų,
2 šaukštų sojų padažo,
1 šaukštelio aitriosios paprikos padažo,
1 šaukštelio cukraus.
GAMINIMAS:
Ryžių paplotėlius pamirkykite po vieną šaltame vandenyje ir nusausinkite. Įdarui skirtą mėsą smulkiai supjaustykite. Grybus paruoškite kaip nurodyta ant pakuotės ir susmulkinkite. Imbierą taip pat susmulkinkite.
Mėsą sumaišykite su grybais, imbieru, sojų, aitriųjų paprikų padažais, cukrumi ir sezamo sėklomis. Ant kiekvieno ryžių paplotėlio dėkite po šaukštą įdaro ir suvyniokite kaip balandėlius. Suktinukus tiekite su sojų padažu.