Užkandiniai krepšeliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Užkandiniai krepšeliai


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
1 stiklinės šalto vandens,
500 g miltų,
250 g margarino,
žiupsnelio druskos (tinka sluoksniuota šaldyta tešla iš parduotuvės).

Į d a r u i:
5 šaukštų pomidorų padažo,
100 g karštai rūkyto kiaulienos kumpio,
100 g fermentinio sūrio,
3 kiaušinių,
1 nedidelės paprikos,
2 šaukštų majonezo,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Miltus išberkite ant lentos, padarykite duobutę, į ją įpilkite vandens ir gabaliukais supjaustytą margariną. Tešlą kapokite peiliu, kol ji pasidarys vientisa. Tada valandą palaikykite šaldytuve. Tešlą plonai iškočiokite ir supjaustykite nemažais stačiakampiais, jais išklokite kekso formeles.

Paruoškite įdarą-smulkiai supjaustykite papriką, kumpį ir sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, plaktais kiaušiniais, majonezu. Pomidorų padažu, pipirais, druska. Šį įdarą sudėkite į kekso formeles su tešla ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių. Galite tiekti ir karštus, ir atšalusius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668