Įvairių salotų lapų,
2 morkų,
1 poro,
smulkintų petražolių,
500 g jautienos išpjovos,
žiupsnelio druskos,
juodųjų pipirų.
U ž p i l u i:
2 česnako skiltelių,
1 raudonosios aitriosios paprikos ankšties,
2 žaliųjų citrinų sulčių,
1 šaukšto vandens,
1 šaukšto sojų padažo,
2 šaukštų aliejaus,
1 šaukštelio rudojo cukraus.
GAMINIMAS:
Salotų lapus išdėliokite dubenyje. Nulupkite ir sutarkuokite morkas. Porą supjaustykite pailgais gabaliukais. Susmulkinkite petražoles ir užbarstykite ant viršaus. Užpilui sumaišykite smulkintą česnaką, aitriosios paprikos ankštį, išspaustas žaliųjų citrinų sultis, vandenį, sojos padažą, aliejų ir cukrų.
Įkaitinkite keptuvę (arba kepsninės skardą). Ištrinkite abi mėsos puses 1 šaukštu aliejaus. Kepkite po 5-7 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Pagardinkite druska ir pipirais. Mėsą supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais, sudėkite ant salotų ir užpilkite užpilą. Patiekite iškart.