Višta su česnakiniu padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Višta su česnakiniu padažu


INGREDIENTAI:

1 virta višta,
1 stiklinė vištienos sultinio,
10-12 skiltelių česnako,
druskos.


GAMINIMAS:

Vištą gerai nuplaukite šaltu vandeniu, įdėkite į puodą, užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir virkite. Virdami būtinai nugriebkite putas. Kai višta išvirs, išimkite ją iš puodo, kiek pasūdykite, o paskui supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į gana gilų indą.

Česnakus gerai sumaigykite ir sudėkite į vištienos sultinį, paskaninkite druska. Šiuo padažu apliekite paruoštą vištą. Padažą galite patiekti ir atskirai-padažinėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668