4-6 paplotėlių ("Santa Maria"),
3-4 gabaliukų vištienos filė (apie 500 g),
250 g kuskuso,
pusės stiklinės (100 ml) tarkuoto sūrio,
griežinėliais supjaustyto svogūno,
griežinėliais supjaustytos raudonosios paprikos,
pakelio Tako prieskonių mišinio ("Santa m,aria", 40 g),
buteliuko Taco padažo ("Santa Maria", 230 g).
GAMINIMAS:
Pagal instrukciją ant pakelio paruoškite kuskusą. Vištienos filė, supjaustytą 1x2 cm gabaliukais, pakepinkite, suberkite papriką ir svogūnus su Tako prieskoniais. Pakepinę įmaišykite paruoštą kuskusą.
Ant paplotėlių uždėkite paruošto įdaro ir suvyniokite. Tuomet sudėkite į aliejumi išteptą kepimo formą, Tako padažą sumaišykite su tarkuotu sūriu ir užtepkite ant suvyniotų paplotėlių. Kepkite orkaitės vidutyje 225 laipsnių temperatūroje 12-15 min., kol gražiai parus. Patiekite su salotomis.