Keptas viščiukas su vaisiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas viščiukas su vaisiais


INGREDIENTAI:

1 didelio viščiuko,
150 g sviesto,
saujos džiovintų slyvų,
3-4 kriaušių,
1/2 l rūgpienio,
2 šaukštų aštrių garstyčių,
petražolių,
druskos,
vaisiai.


GAMINIMAS:

Nuplaukite džiovintas slyvas. Kriaušes nulupkite, perpjaukite pusiau ir išimkite sėklalizdžius. Smulkiai sukapokite petražoles. Nuplautą, išdarinėtą ir nusausintą viščiuką įdarykite paruoštomis slyvomis, kriaušėmis ir petražolėmis. Gerai užsiūkite.

Pasūdykite, įtrinkite garstyčiomis, dėkite į puodą, užpilkite rūgpieniu ir palikite nakčiai šaldytuve. Troškintuvą patepkite sviestu ir įdėkite iš marinato ištrauktą viščiuką. Kepkite apie 40 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekite karštą su padažu, atsiradusiu kepant arba šaltą su pikantišku padažu ir vaisiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668