0,5 kg vištienos filė,
2 vidutinės bulvės,
svogūnas,
truputis imbiero šaknies,
cinamono lazdelė,
2 gvazdikėliai,
keli juodųjų pipirų grūdeliai,
puodelis kokosų pieno,
pagal skonį druskos,
aliejaus (kepti).
GAMINIMAS:
Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite karštuose riebaluose. Tada suberkite smulkintą imbierą ir dar minutę pakepinkite. Į svogūnų ir imbierų masę įmeskite cinamono lazdelę, gvazdikėlius, pipirus ir trumpai pakaitinkite. Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sumeskite į svogūnų bei prieskonių masę. Kai bulvės kiek suminkštės, sudėkite smulkintą vištieną ir vis pamaišydami gerai apkepkite ją iš visų pusių.
Pusę stiklinės kokosų pieno sumaišykite su puse stiklinės vandens, supilkite į keptuvę, kai užvirs, pasūdykite, keptuvę uždenkite ir virkite apie 10 min., tada supilkite likusį kokosų pieną. Bulves ir vištieną išgriebkite kiaurasamčiu ir atskirose lėkštėse tiekite suformavus bokštelius.