Pikantiški maltinukai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiški maltinukai


Recepto įvertinimas:4 balai4 balai4 balai4 balai


INGREDIENTAI:

Apie 600 g minkštos mėsos (jautienos, vištienos, kiaulienos),
didelis svogūnas,
2 česnako skiltelės,
sužiedėjusi bandelė,
keli šaukštai vandens,
po šaukštą "Vorčesterio" ir
pomidorų padažo,
pagal skonį druskos,
pipirų,
mėgstamų maltos prieskonių,
2 šaukštai sviesto.


GAMINIMAS:

Svogūną ir česnakus nulupkite ir, kol dailiai pagels, apskrudinkite svieste. Mėsą nuplaukite, nusausinkite, sumalkite mėsmale, sumaišykite su atvėsintais svogūnais, vandenyje išmirkyta sužiedėjusia bandele, prieskoniais, padažais ir nors valandai pastatykite į šaldytuvą, kad pasimatinuotų.

Iš marinuotos mėsos formuokite rutuliukus, juos verkite ant vandenyje išmirkytų konditerinių iešmelių, plačiu šepetėliu aptepkite aliejumi ir vis pavartydami kepkite ant grotelių apie 10 min. Jei grotelių neturite, maltinukus galite kepti orkaitėje, tik iškeptus būtinai padėkite ant popierinių rankšluoščių, kad susigertų riebalai. Tiekite su mėgstamu garnyru-bulvėmis arba ryžiais ir šviežiomis daržovėmis.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668