Paštetas su alumi receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paštetas su alumi


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

Po 200 g veršienos kepenėlių
ir minkštos jautienos,
150 g kiaulienos,
2 kiaušiniai,
svogūnas,
2 česnako skiltelės,
keli džiovinti baravykai,
pusė bandelės,
stiklinė alaus,
pagal skonį druskos,
džiovintų mairūnų,
kmynų,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Kepenėles nuplaukite, nusausinkite, netinkamas dalis išpjaustykite, susmulkinkite ir sumeskite į gilesnį puodą. Minkštą jautieną irgi susmulkinkite, sumeskite į puodą su kepenėlėmis. Į tą patį puodą sumeskite svogūną, vandenyje pamirkytus baravykus, trupintą bandelę, suberkite prieskonius, viską užpilkite alumi ir virkite, kol alus išgaruos.

Į atvėsintą masę įmuškite kiaušinį ir viską išsukite elektriniu plakikliu. Jei manote, kad paštetas per skystas, galite į jį įberti šiek tiek džiūvėsėlių. Paruoštą masę krėskite į riebalais išteptą karščiui atsparų indą. Jį įstatykite į didesnį indą su vandeniu ir kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min. Gatavą paštetą atvėsinkite ir išdėliokite į stiklainėlius-ilgiau bus tinkamas valgyti.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668