6 kiaušiniai,
1.5 stiklinės cukraus,
1.5 stiklinės kvietinių miltų.
Šokoladinei masei:
2 stiklinės grietinės,
1 pak. sviesto,
6-8 šaukštai kakavos,
10 šaukštų cukraus,
1 pak. vanil. cukraus.
Apvoliojimui:
200 g kokoso drožlių arba trintų vaflių.
GAMINIMAS:
Kiaušinius labai gerai išplakame su cukrumi, sudedame miltus, lengvai išmaišome, krečiame
į blėką ir iškepame ploną biskvitą. Gerai atvėsiname ir supjaustome nedideliais gabaliukais.
Šokoladinei masei viską sudedame į puodą ir ant silpnos ugnies pastoviai maišant paverdame apie 5 min. Imame po gabaliuką biskvito, apvoliojame pravėsusioje masėje ir apvoliojame kokose ar vaflių trupiniuose.