Bulvių ežiukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ežiukai


INGREDIENTAI:

10-12 panašaus dydžio bulvių (apie 1,2-1,5 kg),
4 valgomųjų šaukštų tirpinto sviesto arba margarino,
arbatinio šaukštelio druskos,
duonos trupinių arba džiūvėsių.


GAMINIMAS:

Nuluptas bulves įpjaukite plonomis riekelėmis-ne iki galo, kad jos neišgriūtų. Į universalią formą bulves sudėkite pjaustyta dalimi į viršų ir kulinariniu šepetėliu patepkite ištirpintu sviestu Kepkite per vidurį iki 225 laipsnių įkaitintos orkaitės apie 20 min.

Ištraukite ir vėl patepkite ištirpintu sviestu. Viską apibarstykite druska ir džiūvėsėliais. Tuomet bulves pakeokite dar apie 20 min., kol jos suminkštės ir gražiai paruduos. Bulvių ežiukus patiekite su kepta mėsa, paukštiena ar su kuo jums labiau patinka.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668