Energetinė vertė: 120 kcal
200 g maltų lazdyno riešutų,
100 g maltų migdolų,
kiaušinis,
4 šaukštai apelsinų sulčių,
1-2 šaukšteliai skysto saldiklio diabetikamsm
pak. trintos apelsinų žievės,
2-3 šaukštai miltų,
baltymas,
30 g kapotų pistacijų,
30 g kapotų migdolų.
GAMINIMAS:
Sumaišykite maltus lazdyno riešutukus, maltus, migdolus ir kiaušinį. Pilkite apelsinų sultis bei saldiklį. Berkite miltus, apelsino žievę ir sumaišykite minkštą tešlą. Tešlą dėkite į konditerinį švirkštą su lygiu antgaliu ir ant kepimo popieriumi išklotos skardos išspauskite 20-22 "žiedus".
Juos apie valandą palaikykte, kad apdžiūtų, paskuidėkite į iš anksto iki 120-150 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15 min. "Žiedus" aptepkite baltymu ir atsargiai įspauskite kapotus pistacijos riešutus bei migdolus.