Energetinė vertė: 155 kcal
P a g r i n d u i:
150 g džiūvėsių,
100 g pusiau riebaus margarino.
Į d a r u i:
pak. avietinės želė diabetikams,
300 g neriebios varškės,
30 ml citrinų sulčių,
5 ml skysto saldiklio diabetikams,
500 g plaktos grietinėlės diabetikams (purškiamos)6 šaukšteliai želatinos,
50 g aviečių,
10 g kapotų pistacijų rišutų.
GAMINIMAS:
Džiūvėsius susmulkinkite ir suminkykite ant 24 cm skersmens tirto formos dugno ir gerai prispauskite. Paruoškite želė (pilkite 1/4 l vandens). Varškę sumaišykite su citrinų sultimis bei saldikliu. paskui pilkite želė ir atsargiai įmaišykite grietinėlę.
Želatiną paruoškite ir taip pat pilkite į masę. Masę tepkite ant torto pagrindo ir pastatykite į šaldytuvą, kad kremas sustingtų. Puoškite avietėmis ir pistacijų riešutais.