Kaulų sultinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kaulų sultinys


INGREDIENTAI:

1 kg kaulų,
1 morka,
1 svogūnas,
1 gabalėlis salierų šaknies,
1 petražolių šaknis,
10 pipirų,
3 l vandens.


GAMINIMAS:

Kaulus nuplaukite, sukapokite nedideliais gabalais ir sudėję į puodą užpilkite šaltu vandeniu. Iš pradžių virkite ant kaitrios ugnies, o paskui ją sumažinkite. Užvirus vandeniui, puodą atidenkite ir kruopščiai nugraibykite putas.

Dar pavirę vėl nugraibykite putas ir sudėkite prieskonines daržoves. Virkite ant mažos ugnies apie 4-5 valandas nuolat nugraibydami putas ir riebalus. Išvirusį sultinį perkoškite. Panašiai verdamas ir kaulų bei mėsos sultinys, tik jį pakanka virti 2-3 valandas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668