Paukštienos sultinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paukštienos sultinys


INGREDIENTAI:

1 kg paukštienos,
1 petražolių šaknis,
1 svogūnas,
2 morkos,
1 gabalėlis saliero šaknies arba 2 petražolių šaknys,
5 kvapieji pipirai (nebūtinai),
3,5-4 l vandens.


GAMINIMAS:

Paukštienos sultinį galima virti iš įvairių paukščių mėsos bei kaulų. Mėsą ir kaulus supjaustykite gabalais ir užpylę šaltu vandeniu virkite ant mažos ugnies. Kai užvirs, nugraibykite putas ir sudėkite prieskonines daržoves.

Toliau virkite atidengtame puode nugraibydami susidariusias putas. Kai mėsa išvirs, ją išgriebkite, o sultinį perkoškite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668