4 kiaulienos nugarinės griežinėliai,
8 šaukštai majonezo,
4 šaukštai kečupo,
200 g fermentinio sūrio,
2 morkos,
2 svogūnai,
2 kiaušiniai,
austrių padažo,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus,
šviežiai grūstų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Nugarinę plonai išmuškite, aptepkite austrių padažu ir valandą pamarinuokite. Morkas sutarkuokite rupia tarka, svogūnus susmulkinkite. Daržoves pakepkite su aliejumi ir ataušinkite. Kiaušinius išplakite su trupučiu druskos ir pipirų. Vieną kiekvieno kepsnio pusę aptepkite plakiniu ir pabarstykite maltais džiūvėsėliais.
Skardą ištepkite aliejumi, ant jos džiūvėsėliais pabarstyta puse į apačią dėkite kepsnius. Jų viršų ištepkite majonezu, kečupu, dėkite sluoksnį keptų daržovių, storai užbarstykite tarkuotu sūriu. Šaukite į vidutinio karštumo orkaitę ir kepkite 30-40 minučių. Tiekite su keptomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.