4 storoki kiaulienos sprandinės griežinėliai,
aliejaus.
M a r i n a t u i:
2 šaukštai aštrių garstyčių,
3 šaukštai kečupo,
2 šaukštai aliejaus,
maltų pipirų,
druskos.
Į d a r u i:
150 g fetos,
šaukštelis čiobrelių.
GAMINIMAS:
Sumaišykite aliejų, garstyčias, kečupą, pagardinkite druska ir pipirais. Mėsą ištepkite paruoštu mišiniu ir šešias valandas marinuokite. Marinatą nuvarvinkite, kiekvieną mėsos gabalą išilgai įpjaukite, kad išeitų "kišenė".
Fetos sūrį sumaišykite su čiobreliais ir marinatu. Pagardinkite prieskoniais ir gerai išminkykite. "Kišenes" užpildykite sūrio įdaru, kraštus sutvirtinkite mediniais smeigtukais ir 12-15 minučių pakepinkite su aliejumi.