"Merlo" padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



"Merlo" padažas


INGREDIENTAI:

100 g pievagrybių,
šaukštas sviesto,
3 česnakų skiltelės,
2 šaukštai juodųjų pipirų žirnelių,
50 ml "Merlot" vyno,
šaukštas balzaminio acto,
3 šaukštai "Vusterio" arba "Tabasko" padažo,
1/2 šaukštelio rozmarinų lapelių.


GAMINIMAS:

Sviestą išlydykite ir ant vidutinio kaitrumo ugnies apkepinkite smulkiai supjaustytus grybus, smulkintus česnakus ir pipirus. Po penkių minučių supilkite "Vusterio" arba "Tabasko" padažą, vyną ir actą.

Padidinkite ugnį ir kaitinkite viralą, kol trečdalis jo nugaruos. Tada sudėkite rozmarinus ir kaitinkite dar dvi minutes. Jei Jūsų skoniui padažas bus per aštrus, skieskite jį perpus grietinėle.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668