4 kalakutų šlaunelės,
3 apelsinai,
500 g pekinų kopūstų,
500 ml vištienos sultinio,
250 g žirnelių ankščių,
žalioji citrina,
3 šaukštai sojų padažo,
3 šaukštai sojų aliejaus,
maltų pipirų,
maltos saldžiosios paprikos,
ryšelis kalendrų arba petražolių,
druskos.
GAMINIMAS:
Kalakutieną nuplaukite, nusausinkite. Iš dviejų apelsinų išspauskite sultis, trečiąjį nulupkite, nuo skiltelių pašalinkite plėveles. Citriną užpilkite karštu vandeniu ir kelias valandas mirkykite, tuomet nutarkuokite žievelę, išspauskite sultis. Sumaišykite apelsinų ir 1/2 citrino0s sultis, citrinos žievelę, sojų padažą, aliejų, berkite druskos, pipirų, paprikos. Paruoštame marinate mėsą marinuokite 30 minučių.
Mėsą ištraukite iš marinato ir iš visų pusių apkepinkite. Tada dėkite į skardą, supilkite sultinį ir 40-45 minutes troškinkite iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje. Kalendrų lapelius sukapokite. Žirnelių ankštis nuplaukite ir padalykite pusiau. Kopūstą nuplaukite ir supjaustykite siauromis juostelėmis. Likus keturioms minutėms iki troškinimo pabaigos ant mėsos sudėkite kalendras, daržoves ir apelsino skilteles. Pagardinkite citrinos sultimis ir tiekite.