Mišrainė "Ananasas" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mišrainė "Ananasas"


INGREDIENTAI:

100 g keptos vištienos,
50 g rūkyto kumpio,
2 kiaušiniai,
50 g marinuotų pievagrybių,
100 g šviežių pievagrybių,
indelis konservuotų ananasų,
svogūnas,
kivis,
majonezo,
aliejaus,
druskos.


GAMINIMAS:

Mėsą, kiaušinius, šviežius pievagrybius ir svogūnus supjaustykite kubeliais. Kiaušinius kietai išvirkite ir susmulkinkite. Šviežius grybus ir svogūnus atskirai apkepkite su aliejumi. Ananasus nuvarvinkite. Produktus dėkite sluoksniais į kalnelį, kiekvieną sluoksnį aptepdami majonezu. Pradėkite nuo keptų pievagrybių, ant jų dėkite svogūnus.

Tada berkite kumpio gabalėlius, ananasus. Galiausiai dėkite vištieną, berkite kiaušinius ir užbaikite storoku majonezo sluoksniu. Ant jo tarsi žvynelius išdėliokite plonai supjaustytus marinuotus pievagrybius. Supjaustykite kivį ir padarykite iš jo :ananaso" lapus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668