100 g keptos vištienos,
50 g rūkyto kumpio,
2 kiaušiniai,
50 g marinuotų pievagrybių,
100 g šviežių pievagrybių,
indelis konservuotų ananasų,
svogūnas,
kivis,
majonezo,
aliejaus,
druskos.
GAMINIMAS:
Mėsą, kiaušinius, šviežius pievagrybius ir svogūnus supjaustykite kubeliais. Kiaušinius kietai išvirkite ir susmulkinkite. Šviežius grybus ir svogūnus atskirai apkepkite su aliejumi. Ananasus nuvarvinkite. Produktus dėkite sluoksniais į kalnelį, kiekvieną sluoksnį aptepdami majonezu. Pradėkite nuo keptų pievagrybių, ant jų dėkite svogūnus.
Tada berkite kumpio gabalėlius, ananasus. Galiausiai dėkite vištieną, berkite kiaušinius ir užbaikite storoku majonezo sluoksniu. Ant jo tarsi žvynelius išdėliokite plonai supjaustytus marinuotus pievagrybius. Supjaustykite kivį ir padarykite iš jo :ananaso" lapus.