Troškinta kopūstų mišrainė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta kopūstų mišrainė


INGREDIENTAI:

2 burokėliai,
200 g raugintų kopūstų,
100 g džiovintų grybų,
svogūnas,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Grybus išmirkykite per naktį, išvirkite ir supjaustykite rėžiukais. Svogūną susmulkinkite ir su grybais pakepkite aliejaus. Burokėlius supjaustykite šiaudeliais. Į troškintuvą dėkite sluoksniais: burokėlius, kopūstus, keptus grybus su svogūnais, vėl burokėlius ir t. t. Pilkite vandens, kad daržovės būtų vos vos apsemtos.

Puodą uždenkite ir troškinkite ant nekaitrios ugnies 20-30 minučių. Žiūrėkite, kad neprisviltų, jei reikia, pilkite dar vandens. Ši troškinta mišrainė bus labai skani ir karšta su bulvėmis, ir atšalusi su žuvimis ar silkėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668