Žuvis drebučiuose receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis drebučiuose


Recepto įvertinimas:2 balai2 balai


INGREDIENTAI:

Apie 500 g šviežios menkės arba kitokios baltos žuvies filė,
svogūnas,
trečdalis saliero gumbo,
pagal skonį druskos,
pipirų,
laurų lapelių,
10 g želatinos,
pusės citrinos sultys.

GAMINIMAS:

Daržoves susmulkinkite, sudėkite į puodą su šaltu vandeniu, ten pat sumeskite nuplautus žuvies gabalėlius, prieskonius ir virkite ant silpnos ugnies apie 10 min. Sultinį nukoškite, žuvį gražiai išdėliokite keturkampėse formelėse, sudėkite keptus svogūnus ir salierus. Į sultinį supilkite želatiną, pakaitinkite, kad ištirptų, tada viską dar pasūdykite ir įpilkite citrinų sulčių.

Sultinį perkoškite, ataušinkite ir pilkite ant žuvies. Tiekite su salotomis ir mėgstamu majonezo padažu. Jau paruoštų žuvies drebučių galite įsigyti didžiuosiuose prekybos centruose, tada gamindami šį patiekalą užtruksite trumpiau.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668