Veršienos troškinys su paprikomis ir pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos troškinys su paprikomis ir pievagrybiais


INGREDIENTAI:

800 g veršienos,
1 svogūnas,
1 didelė raudonoji saldžioji paprika,
200 g pievagrybių,
2 šaukštai miltų,
100 g grietinės,
1 stiklinė vandens,
keli laurų lapai,
druskos,
pipirų,
aliejaus mėsai pakepti.


GAMINIMAS:

Veršieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite druska bei pipirais ir pakepkite aliejuje. Susmulkinkite svogūną. Veršieną ir svogūną sudėkite į troškintuvą ir užpilkite stikline vandens. Troškinkite, kol mėsa suminkštės.

Tada suberkite kubeliais supjaustytą papriką, griežinėliais susmulkintus pievagrybius. Supilkite grietinėje išmaišytus miltus ir įdėkite kelis laurų lapus. Troškinkite dar 10-12 min. Prie troškinio tinka virtos bulvės, ryžiai arba bulvių košė.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668