800 g veršienos,
1 svogūnas,
1 didelė raudonoji saldžioji paprika,
200 g pievagrybių,
2 šaukštai miltų,
100 g grietinės,
1 stiklinė vandens,
keli laurų lapai,
druskos,
pipirų,
aliejaus mėsai pakepti.
GAMINIMAS:
Veršieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, pabarstykite druska bei pipirais ir pakepkite aliejuje. Susmulkinkite svogūną. Veršieną ir svogūną sudėkite į troškintuvą ir užpilkite stikline vandens. Troškinkite, kol mėsa suminkštės.
Tada suberkite kubeliais supjaustytą papriką, griežinėliais susmulkintus pievagrybius. Supilkite grietinėje išmaišytus miltus ir įdėkite kelis laurų lapus. Troškinkite dar 10-12 min. Prie troškinio tinka virtos bulvės, ryžiai arba bulvių košė.